Wil jij ook zeker in actie komen voor een dementievriendelijker Peel en Maas maar weet je niet hoe of wat?! Geen zorgen wij helpen je graag op weg met vijf tips. Zo kun je bijvoorbeeld met je collega’s een ware Office Olympics organiseren of kun je gewoon een oliebol eten.

TIP 1: OFFICE OLYMPICS:
Wil jij samen met je collega’s zoveel mogelijk geld inzamelen voor een dementievriendelijker Peel en Maas?  Start je een competitie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor ut P&M Hoés. Denk bijvoorbeeld aan de Office Olympics en organiseer:

• een post-it peel off;
• prullenbak propjes-schieten;
• de bureaustoelen race;
• een tafelvoetbal competitie.

Verzin een competitie die bij jouw bedrijf past en ga vervolgens de strijd aan. De ‘Office Olympics’ kunnen natuurlijk alleen worden afgesloten met een goede borrel.

TIP 2: DE DERDE HELFT
Iets waar we allemaal goed in zijn is natuurlijk de derde helft! Organiseer om die reden een feest in je eigen sportkantine. Nodig de hele club uit voor deze bijzondere middag waar jij bijvoorbeeld zorgt voor de muziek, de spelletjes en een lekker hapje & drankje. Houd dus wat energie over na die zware wedstrijd en proost met z’n allen op de ‘Derde Helft’!

TIP 3: FLESSEN INZAMELEN
Flessen inzamelen, wie kent het niet. Heel simpel en makkelijk om te doen en de opbrengt van die bonnetjes breng je naar Ut-P&M-Hoés. Geen zin om zelf langs te komen? Lever dan je bonnetje in bij Jumbo Panningen in de box naast de automaat.

TIP 4: EET EEN OLIEBOL 
Jezelf verwennen met een lekkere oliebol of wafel en daarmee ook nog eens het goede doel sponsoren? Niet gek toch?! Het kan, Kom 16 december naar het Raadhuisplein in Panningen en koop daar een lekkere oliebol of wafel. Ze zijn superlekker en je zorgt ook nog eens voor een dementievriendelijker Peel en Maas. Kun je 16 december niet? Kijk dan eens op de andere pagina’s van de website waar je nog meer lekkernijen kunt krijgen voor het goede doel.

TIP 5: DONEER GEWOON
Geen zin of tijd om langs te komen of in actie te komen? Maakt niet uit! Je kunt ook gewoon een bedrag doneren naar Ut P&M-Hoés. Kijk op www.pmhoes.nl/doneren voor ons rekeningnummer en vraag meteen een plaatje aan. Alvast bedankt!

 

Niks gehad aan deze tips maar toch in actie komen? Kijk dan eens op onze nieuwspagina voor meer acties bij jou in de buurt.
 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *