De start van Ut P&M Hoés 2019 nadert en de voorbereidingen zijn in volle gang. De afgelopen weken zijn er al diverse acties gevoerd om geld op te halen voor sporters met een beperking, maar dit is niet het enige waar het actieweekend van 20 t/m 22 december om draait. Er zullen namelijk ook verschillende activiteiten plaatsvinden in het thema van het goede doel.

Eén van die activiteiten is een bijzonder kerstontbijt, georganiseerd door Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg in samenwerking met DOK6. Dit ontbijt vindt plaats op zondagochtend 22 december tussen 9:00 en 11:30 uur bij DOK6 in Panningen. Tijdens deze ochtend kunnen bezoekers uiteraard ontbijten, maar ook netwerken én het goede doel van Ut P&M Hoés steunen. Ook zullen er interessante sprekers aanwezig zijn die inspirerende verhalen vertellen over wat topsport en breedtesport voor hen betekent.

Wil je aanwezig zijn bij dit bijzondere kerstontbijt? Voor €7,50 per persoon ben je erbij. Aanmelden is vereist en dit kan door een e-mail te sturen naar Noortje Vrolijk via n.vrolijk@iedereenkansporten.nl. Bekijk ook de uitnodiging die bovenaan dit artikel staat. Wij hopen je op onder andere zondag 22 december de hand te mogen schudden in Panningen!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *