Ik ben 32 jaar en ik woon samen met mijn man Tim in Maasbree in een prachtig (vinden wij 😉 ) oud huis uit 1850, waar we enorm trots op zijn. Hoewel geboren in Haelen, ben ik opgegroeid in Maasbree. Op mijn 18e ben ik voor 7 jaar naar Amsterdam verhuisd, met daartussen nog een half jaartje stage in Kaapstad. Toen het leven weer wat serieuzer werd begon Limburg toch weer te lonken. Na een klein jaartje in Venlo (want meteen naar een dorp is toch wel heftig!) kwam daar dat mooie huis op ons pad. Inmiddels, 4 jaar later, haal ik naast mijn baan als communicatieadviseur bij Bureau Tint in Beesel ook nog altijd veel plezier en voldoening uit mijn eigen onderneming; Tekst- & Communicatiebureau Brandy, waar ik ruim zes jaar geleden mee gestart ben. In diezelfde periode kwam Omroep P&M op mijn pad, waar ik als nieuwsredacteur wat ervaring op mocht doen in de periode dat ik geen werk kon vinden. Maar eenmaal aan het werk kon ik die club ook niet meer loslaten!

In de afgelopen zes jaar heb ik, naast redactiewerk, zoveel leuke dingen mogen doen voor de omroep, zo mocht ik de quiz ‘Code 1894’ op tv presenteren, heb ik een jaar lang ‘Lunch Live!’ gepresenteerd op de radio en natuurlijk mocht ik 3 jaar geleden samen met Rob van Soest en Sjoerd Groothuis drie dagen lang radio maken voor het goede doel in Ut P&M Hoés. Wat een waanzin!

Toch vond ik het lastig om te beslissen of ik het nog eens wilde doen, ga ik die ervaring kunnen evenaren? Only one way to find out; we gaan het gewoon doen! En met Nena en Lara naast me heb ik er alle vertrouwen in dat Ut P&M Hoés 2019 in ieder geval de gezelligste editie gaat worden, waar niet alleen wij en alle andere vrijwilligers van Omroep P&M, maar ook de mensen thuis én op het plein van mee kunnen genieten. 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *