kleurpotloden

De acties voor Ut P&M Hoés variëren enorm. Niet alleen volwassenen, jongeren en ondernemingen zetten zich in om geld op te halen voor sporters met een beperking; ook de allerjongste actievoerders krijgen hier de gelegenheid voor. Speciaal voor kinderen is er in samenwerking met Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg een kleurplaat ontworpen, uiteraard in het thema van het goede doel.

Kleur deze kleurplaat zo mooi mogelijk in. Iedereen mag meedoen! Je kunt je kleurplaat in het weekend van de actie, tot uiterlijk zondag 22 december 12.00 uur, inleveren bij Ut P&M Hoés in Panningen. De prijzen worden diezelfde zondag om 13.00 uur uitgereikt bij Ut P&M Hoés. Mocht je hier niet bij kunnen zijn, dan zorgt Iedereen Kan Sporten ervoor dat je alsnog je prijs ontvangt. Behoort jouw kleurplaat tot de drie mooiste? Dan win je één van de drie mooie Intertoys-prijzen! Deze zijn te verzilveren bij Intertoys Panningen.

De kleurplaten zijn gratis verkrijgbaar bij Intertoys in Panningen en bij BSO Hoera Kindercentra. Het is ook mogelijk om de kleurplaat hieronder te downloaden en zelf uit te printen. Klik hiervoor op de knop Download.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *