Nena Brummans-Oomen neemt voor het eerst plaats in Ut P&M Hoés als dj. Ze stelt zichzelf voor!

Mijn naam is Nena Brummans – Oomen, 32 jaar oud, woonachtig in Neer.

Tot mijn 17e levensjaar ben ik in Helden & Panningen opgegroeid, waarna ik voor studie (en het grote avontuur) naar Utrecht ben verhuisd. Inmiddels woon ik alweer een aantal jaren in Neer, samen met mijn gezin.

Mijn carrière heeft zich vanaf mijn 19e levensjaar steeds verder ontwikkeld in de geestelijke gezondheidszorg, in verschillende functies en takken van sport. Ik zie dit werk dan ook als een reis waarop ik wekelijks nieuwe mensen mag leren kennen. Het is machtig mooi en inspirerend werk, altijd uitdagend, geen dag is hetzelfde. Op dit moment werk ik bij een gespecialiseerd team van het maatschappelijk werk.

Muziek heeft altijd een rode draad gespeeld in mijn leven. Mijn opa was niet alleen een bekende kapper in Panningen, hij was bovendien ook heel muzikaal en schreef prachtige gedichten. Mijn vader speelt ook veel verschillende instrumenten. Mijn moeder schrijft toneelstukken en teksten. Op jonge leeftijd leerde ik al muziek maken en al gauw schreef ik mijn eigen muziek.  Ik heb veel opgetreden in het land. Maar, uren zoeken naar muziek van anderen, daar kan ik ook veel plezier aan beleven. In mijn tienerjaren was ik al eens radio DJ bij P&M en inmiddels presenteer ik op zaterdagmiddag met regelmaat het programma P&M Exclusive en ondersteun ik zo nu en dan de redactie.

Ut P&M Hoés is voor mij een combinatie van de twee grootste passies in mijn leven. Muziek én iets betekenen voor de ander!  Ik kijk enorm uit naar de mooie verhalen en initiatieven waarvan ik weet dat ze gaan komen en ontstaan.

Het goede doel van dit jaar is ontzettend belangrijk als we het hebben over de participatiemaatschappij. In een samenleving waarin we de verbinding met elkaar soms dreigen kwijt te raken, zoekt Ut P&M Hoés juist de verbinding. Ik hoop dan ook dat Lara, Carla en ik als een brug van deze verbinding een prachtig bedrag mogen gaan ophalen!

 

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *