Foto: Oppekoffie.nl

Het is aftellen geblazen richting de start van Ut P&M Hoés 2019. Dit jaar zamelen we geld in voor sporters met een beperking. Het bedrag dat we ophalen gaat rechtstreeks naar Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg, dat zich eveneens hard inzet voor dit doel. Ieder jaar worden er diverse inzamelingsacties op touw gezet om geld in te zamelen. Gelukkig is dat dit jaar niet anders. Elke euro helpt mee om bij te dragen aan ons goede doel. Eén van de actievoerders is Stichting Durnééve uit Meijel.

Stichting Durnééve is de Dorpsontmoeting van Meijel. Zij organiseren activiteiten voor volwassenen die graag wat meer onder de mensen komen. Dit doen ze onder andere met een beweegcafé (voor ouderen), een fotocafé en een bakcafé. Om geld in te zamelen voor Ut P&M Hoés opent de stichting op 24 november een pop-upstore in een aparte ruimte bij Oppe Koffie, ook in Meijel. Dit is een lunchroom waar men werkt met mensen met een arbeidsbeperking. De combinatie van deze twee organisaties versterkt elkaar enorm.

De pop-upstore van Stichting Durnééve is geopend op dezelfde dag als de Meijelse sinterklaasintocht. Kinderen kunnen hier met hun ouders terecht om leuke spulletjes te kopen, bijvoorbeeld voor de feestdagen. De opbrengst gaat naar Ut P&M Hoés. Bezoekers hebben daarna de mogelijkheid om door te lopen naar de lunchroom van Oppe Koffie.

De activiteit bij Stichting Durnééve begint op 24 november om 12:00 uur en eindigt om 15:00 uur, wanneer de Pietendisco van start gaat. Het adres is Raadhuisplein 3 in Meijel.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *